Hopp til innhold
Publikumsfoajeen fylt av folk

Smakfull intro til Draum om hausten

Gjør teaterkvelden komplett med en innsiktsfull introduksjon til Draum om hausten, et glass og noen smaksopplevelser av norsk tradisjonsmat. Alt i vestlandsk Jon Fosse-stil.

Teaterets formidlere Emanuel Klyve og Rebecca Rønning Sandnes tar publikum med inn i Fosses sanselige litterære landskap med en innsiktsfull introduksjon. Hva kan du lete etter i teksten og forestillingen du skal se? Og hva er det egentlig det «draumes» om i Draum om hausten?

Du blir også bedre kjent med vår store nobelprisvinnende forfatter og dramatiker, og får høre om hvorfor Jon Fosse betyr så mye for Nationaltheatret, og hvorfor det er så spesielt at akkurat dette stykket settes opp igjen på Nationaltheatret.

I forkant av introduksjonen får du et glass og noen småporsjoner av nøye utvalgte, tradisjonelle norske retter, som hedrer den vestlandske matkulturen.

Velkommen til en smakfull, stemningsfull og opplysende helaften med Draum om hausten!

Visningstider
Fra til
Scener
Publikumsfoajéen
Advarsler

Påmeldingsfrist tre virkedager før. Dørene åpner kl. 18.15. 

Meny:

  • Røkt og «dratt» kje med gulrotkrem og eple-chutney (melk)
  • Nellik-syltet gresskar. Potetsalat og Røros rømme (melk)
  • Plommekake med norske plommer og kardemomme (gluten, hvete, melk, egg)
  • Ett glass vin er inkludert i prisen

Les mer om forestillingen

Forestilling
Fem skuespillere i en 60-tallsleilighet. Mannen i midten ser i kamera og er den eneste som ikke er blurry

Draum om hausten

Nobelprisvinner Jon Fosse gir oss et ømt og gjenkjennelig sveip over livet og konfronterer oss med vår egen tilkortkommenhet.

Les mer